JeeGee Vastgoed: jouw locatie, jouw wensen, ons werk
170 woorden
1 minuten leestijd

Magna Verde: verkoop ligplekken gestart

Aan de Kortenhoefsedijk in Kortenhoef wordt het bestaande haventerrein gerenoveerd en opnieuw ingedeeld, waardoor er 47 nieuwe ligplekken met diverse afmetingen ontstaan. De hoofd- en zijsteigers worden vernieuwd en de ligplekken worden voorzien van een eigen stroomaansluiting. De haven krijgt nieuwe sanitaire voorzieningen en een eigen, beveiligde en afgesloten, parkeerterrein.

Vanuit de haven vaart u direct het Hilversums Kanaal op dat verbinding biedt tussen Hilversum en Nederhorst den Berg. Vaar naar de geliefde plas Wijde Blik of de Loosdrechtse Plassen of ga via de sluis “Het Hemeltje” naar de prachtige Vecht met haar schitterende landschappen, eeuwenoude kastelen en statige landhuizen. Vanaf dit punt kunt u ervoor kiezen een tochtje richting Amsterdam te maken of toch liever zuidelijk te gaan richting Utrecht.

Interesse
U kunt eigenaar worden van een eigen ligplek die is voorzien van alle gemakken die uw vaarervaring optimaal maken. Wacht niet langer en bekijk de projectwebsite voor meer informatie. 

Heeft u na het doornemen van de website nog vragen, neem gerust contact op met de betrokken makelaars Veerman Makelaars of ID Makelaars.

Nieuwsoverzicht